Tetrapank & Bunker13 live @ Rock House II

28/01/2017
22:00
Bulevar despota Stefana 11, Novi Sad
Rock House II
Tetrapank & Bunker13 live @ Rock House II
Bunker 13

TetraPank + Bunker 13
Subota 28.01. u 22h
u novosadskom klubu Rock House II,
Bulevar Despota Stefana 11 (pored helikoptera), Novi Sad.

Ulaz se ne plaća!

Očekuje nas neponovljiva i energična Punk Rock predstava, nabijena ogromnom količinom pozitivne energije i potkrepljena dobrim zvukom. U izvođenju ovog komada učestvuju novosadski sastavi: TetraPank i malo mlađi Bunker 13. Ulaz je besplatan, piće iznenađujuće jeftino a zvuk će biti glasan i jasan! Svi preduslovi za vrhunski pank žur i rok šiz su unapred ispunjeni.

***
TETRAPANK
TetraPank je novosadski Punk’N’Roll bend koncertno aktivan od 2005. godine. Oni inspiraciju pronalaze u izvornoj energiji Punka kao i čvršćeg Rock’N’Roll-a prošaranog senzibilitetom New Wave zvuka. Šira javnost je imala priliku da ih upozna na kompilaciji Neki noviji klinci (PGP-RTS, 2007) na kojoj se bend predstavio sa pesmom Lepa protina kći. Maksi singl Jeftina Zabava su snimili 2008. godine, a sledeće godine singl Cenzurisan. Iste godine su bili nominovani za mladi bend godine od strane muzičkog portala popboks.com i emisije Hit dana – Radio 202. Prvi album Instant revolt (SKC NS, 2010) su objavili na disku i u digitalnom formatu. Tetrapank vrlo dobro znaju da su nastupi uživo njihov najjači adut!

***
BUNKER 13
Bunker 13 su oformljeni u aprilu 2016. u Novom Sadu. Oni sviraju alternativni Punk/Rock’N’Roll sa notom Grunge-a. Muzika im je isključivo autorska, protkana je iskrenom emocijom i energijom ozbiljnog garažnog benda. Prepoznatljivi su po upečatljivom vokalu koji podržavaju eksplozivne gitare, distorzirani bas i energični bubanj. Oni stilski osciluju od ambijentalne suptilnosti do pozitivne rok agresije. Lirika im je inspirisana socijalnim i društvenim motivima. Bunker 13 svojom autentičnom energijom slušaoce nikako ne mogu da ostave ravnodušnim.

Share:
Copyright © Bunker 13, 2022.