10 godina Mamurlooka!

23/03/2018
21:00
Vojvode Bojovića 13, Novi Sad
Crna Kuća
10 godina Mamurlooka!
Bunker 13

Karte će biti u pretprodaji od 10. marta u kafeu Pero (Železnička 10), po ceni od 200rsd, a na ulazu u klub posle 21:30 koštaće 250rsd.

MAMURLOOK

Proslava 10 godina od prvog koncerta novosadskog benda Mamurlook! Iza sebe imaju veliki broj nastupa na festivalima i klubovima širom regiona. Sviraju pank i ska muziku sa primesama regea, bluza, pa čak i hard kora. Iako još uvek nisu izbacili debi album, njihove pesme su se našle na mnogobrojnim kompilacijama: Demonstracija mladosti, Mixer i sl. Uživo su energični, veseli i prave odličnu atmosferu uz koju ćete sigurno zaigrati. Šta da vam kažemo o bendu, što već ne znate, a ako ne znate, vreme je konačno da saznate. 10 godina nije šala!

https://www.facebook.com/mamurlook/

UĆUTI PAS

Po prvi put u Novom Sadu nastupiće Ućuti Pas, lazarevački crossover bend koji je počeo sa radom 2011. godine. Pobednici su Belgrade Demo Festa 2013. na kom su Milan Savić (bas) i Radovan Kušaković (gitara) takođe uzeli nagrade za najboljeg basistu i gitaristu. Iste godine ulaze u finale Zaječarske Gitarijade, otvaraju Belgrade Beer Fest i nastupaju po svim većim festivalskim binama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Muzika koju stvaraju okarakterisana je kao moćna fuzija više pravaca (hc, hip-hop, ska, reggae, fanky) začinjena saksofonskim deonicama i sve zajedno uokvirena sa dva vokala koji se odlično snalaze u bilo kom od navedenih pravaca. Trenutno aktuelni album prvenac pod nazivom ”Kako da ne, kako da ne, mogu ti reći da da” na sebi nosi 10 numera i izdat je pod etiketom Nocturne Media.

https://www.facebook.com/pg/UcutiPas/about/?ref=page_internal

BUNKER 13

Bunker 13 je oformljen u aprilu 2016. u Novom Sadu. Muzika je isključivo autorska, protkana iskrenom emocijom i energijom ozbiljnog garažnog benda. Kombinujemo alternativni Punk Rock sa notom Grunge-a, koji stilski osciluje od ambijentalne suptilnosti do pozitivne rok agresije. Nastupi prepoznatljivi po upečatljivom vokalu koji podržavaju eksplozivne gitare, distorzirani bas i energični ritam bubnja. Lirika je inspirisana socijalnim i društvenim motivima.
Bunker 13 svojom autentičnom energijom slušaoce ne mogu da ostave ravnodušnima.
Sastav su osnovali basista Ivan Černjak i gitarista Srđan Dragomanović. Posle manjih personalnih izmena, pored dvojice osnivača u postavi su se ustalili: Saša Danko na vokalu, Kirill Boyko na gitari i Biljana Šunjka na bubnjevima. Bend je izdao dva singla u svojoj režiji, treći se nalazi u pripremi, koncertno je aktivan i radi na prvom albumu.

https://www.facebook.com/bunker13novisad/

Share:
Copyright © Bunker 13, 2022.